Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spätta i len pepparotssås

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En ljuvligt god fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla ihop filéerna med köttsidan utåt och lägg dem på skarven i en låg vid kastrull. Tillsätt buljongen och låt fisken sjuda under lock tills fiskköttet blivit vitt, ca 6 min. Tag upp fisken med en hålslev och lägg den på ett sserveringsfat som hålles varmt.
  2. Sila buljongen och häll den i en kastrull tillsammans med vinet. Låt koka några minuter. Tillsätt Cantadouosten och rör om på svag värme till den har smält. Häll i grädden. Låt koka upp och red av med majsenamjöl utrört i lite vatten.
  3. Häll såsen över fiskrullarna och dekorera med stenbitsrom, citron och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.