Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti från Trapani

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pesto från Trapani innehåller bl a mandel, basilika, tomat och olivolja. Här är en spaghettirätt med samma smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla, skala och kärna ur tomaterna. Tärna tomatköttet. Skålla och skala mandeln. Kör mandel och basilikablad i matberedare tills det är finhackat. Tillsätt olivolja, vitlök, chilifrukt, socker, salt och peppar.
  2. Blanda den nykokta pastan med peston och tomaterna. Strö över pecorinoosten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.