Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghettigratäng

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Går bra att dubbla eller trippla. Kan tillagas i förväg och återuppvärmas i ugnen just innan avätning. Att servera med grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka spaghettin al dente enligt förpackningen, och låt den rinna av.
  3. Hacka lök och vitlök och fräs dem i olivoljan i ca tre minuter. Vispa upp äggen i en skål, blanda dem med grädden och 100 g av den rivna getosten, salta och peppra.
  4. Häll spaghetti, lök, vitlök, timjan och de torkade tomaterna i skålen. Överför därefter blandningen till en låg form och strö över resten av getosten. Låt stå i ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.