Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatfylld spätta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god fiskgratäng, passar både till vardag och fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina upp fisk och spenat. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg fisken med skinnsidan upp. Salta och peppra. Fördela spenaten över filéerna och rulla ihop.Lägg rullarna i en smord ugnsfast form.
  3. Blanda crème fraiche och nästan alla räkor. Spara lite räkor till garnering. Bred röran över fisken och strö över osten.
  4. Ställ formen i mitten av ugnen och gratinera i ca 20 minuter.
  5. Garnera fisken med räkor, dill och citronskivor. Servera med pressad potatis eller kokt ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.