Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt Gös filè med Ört sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så underbart gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd , citron peppar & salt efter smak och behag till en panering vänd fisken i äggen och sedan i sröbröd blandningen stekes till fiskenköttet blivit vitt.
  2. Sås: Blanda vatten, buljongtärning, äggulor & creme fraiche i en kastrull, vispa upp såsen på medelstark värme tills första bubblorna kommer upp till ytan och såsen tjocknar.
  3. Tag av kastrullen från värmen rör i det gröna smaka av med salt och peppar.
  4. Serveras med pressad potatis och kokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.