Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Succékakor

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Otroligt goda havreflarn med smörkräm mellan. Godare än godast!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och häll över havregrynen. Vispa ägg och socker. Rör ihop alla ingredienser. Klicka ut 1 tsk var på en plåt med bakplåtspapper (smeten flyter ut i ugnen). Grädda i ca 8 minuter på 200 grader. Låt flarnen svalna och gör smörkrämen medans.
  2. Rör smöret mjukt. Blanda det med florsockret, vaniljsockret och äggulorna till en jämn kräm. Bred smörkrämen på ett flarn och lägg sedan på ett annat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.