Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig succékaka

 
  • Serverar: 12-14 portioner
Skriv ut

Syrlig, söt och läckert krämig succékaka som kan göras 2 dagar i förväg om du vill. Serveras som kaka eller dessert.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa. Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt vila i kyl ca 30 min. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i resten av ingredienserna till fyllningen. Häll i pajformen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. Låt kallna. Garnera med limeskivor och sikta över florsocker. Servera med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.