Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampbakelse

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Min egna svampbakelse av svamp hämtad från skogen utanför.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg smördegsplattorna över något skålformat medan de tinar. Lägg de sedan i stora pappersformar. Gratinera i 225 grader i 3-5 min.
  2. Hacka/skiva svamp och lök. Fräs i smör tills all vätska har försvunnit. Häll i persilja och svampbuljong. Pudra mjöl över och häll på grädden och ha sist på parmesanosten.
  3. Gratinera 8-10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.