Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättlagat och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och hacka svampen och stek den i smör på medelhög värme tills vattnet försvinner. Salta och peppra.
  2. Vispa ihop ägg, salt och grädde med en gaffel. Hetta upp matfettet i en stekpanna på medelhög värme. Häll i omelettsmeten som genast börjar stelna. Lyft eller stick i den så att smeten rinner ner och stelnar på alla ställen.
  3. Omeletten är färdig när den stelnat och blivit lite gyllenbrun men fortfarande är lite krämig på ytan. Servera omeletten med svamp och salladslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.