Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svedjeheds Korvstroganoff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-7 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Inte för er bantare men den är väldigt god och uppskattad av alla som ätit den hemma hos mig ;)

Ingredienser

Instruktioner

Sätt riset på kokning. Strimla korven efter önskemål men 1x1x4cm blir lagom. Stek korven med smöret. Häll grädden i en bunke och tillsätt sedan ketchup och tacokryddan och rör om. När korven fått färg blandar du ner ingredienserna från bunken och låter detta koka till sig i 5-7 minuter rör om lite under tiden . Servera och låt smaka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 78maria 19 augusti 2010

    Supergott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.