Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoorimarinerade quornfiléer

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott och starkt så det passar bra med yoghurt som svalkande tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

Blanda tandooripastan och yoghurten och bred på bägge sidor av quornfiléerna. Lägg dem i en ugnsfast form, täck över och marinera minst en timme. Sätt ugnen på 200 grader. Hetta upp oljan och alla kryddorna i en liten kastrull. Häll den varma kryddoljan och kryddorna över de marinerade filéerna i formen. Sätt den i ugnen och stek i 20 minuter. Servera med basmatiris, chutney och yoghurt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.