Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyalax med wasabisoja

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

:) :) nam nam

Ingredienser

Instruktioner

1. Lägg laxfileérna i marinad , ca 15 min 2. Tag upp laxen och torka av marinaden. Stek 2-3 min på varje sida. 3. Woka grönsakerna i stekpanna på hög värme i lite olja. 4. Blanda soja med lite wasabi så att det blir lagom starkt. 5. Strö över sesamfrö över laxen. Servera med nykokt ris, wokgrönsakerna och wasabisoja

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.