Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändska fiskbullar med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergoda fiskbullar

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i mindre bitar och lägg i en matberedare. Skala räkorna och lägg dem i matberedaren. Kärna ur chilin och ta bort hinnorna. Skär den i mindre bitar och lägg i matberedaren. Ansa och dela vårlökarna i mindre bitar. Lägg dem i matberedaren. Tillsätt koriandern. Kör allt så det blir finhackat. Vispa äggvitorna lätt och rör ned dem i fisksmeten tillsammans med fisksås och rivet skal av lime. kör så allt blandas väl. Forma ovala bullar. Stek dem i en fettsnål stekpanna med ytterst lite matfett ca 5 min. Servera med en sallad och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.