Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket användbar kyckling, att servera på buffébordet, som huvudrätt med tabbouleh (couscous, bulgursallad) eller i paj. Det passar bra med den färdiga såsen "creme fraiche med franska örter" till

Ingredienser

Instruktioner

Blanda marinaden och smaka av den. Tillsätt mer salt eller tigersås om ni så tycker. Blanda kycklingen med marinaden i en ugnsfast form och ställ i kylen över natten, eller motsvarande tid. Sätt på ugnen på 200 grader. Ställ kycklingen med marinaden i ugnen i 30 min. Låt svalna i marinaden, som också blir sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.