Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisutårta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Italiensk godis

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. BOTTEN: Lägg gelatinbladet i kallt vatten 5 min. Ta upp och låt smälta i det heta kaffet. Tillsätt konjak. 2. Lägg tårtbotten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm. Skeda kaffeblandning jämnt över den. 3. Vispa äggulor, socker o ost tills sockret löser sig. Vispa grädden och vänd ner den. Bred ut fyllningen över bottnen Täck med folie och frys in.
  2. Ta ut tårtan ca 1 timme före serv. Lossa och lägg upp den medan den är fryst. Pudra över florsocker blandat med kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.