Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat/Rödlökssallad

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Hur fräscht och gott som helst

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tomaterna i små bitar och lägg dem i en skål. Hacka löken, inte för smått, lägg i skålen med tomaterna.
  2. Blanda Olivoljan, vinägern, saltet och pepparn i en annan skål, smaka av så att det inte är för mycket vinäger ger en ganska sur smak.
  3. Häll blandningen över tomaterna och blanda försiktigt runt oljemixen.
  4. Passar bra till vad man än äter !
  5. Salladen blir extra god om man gör den dagen före så att den får stå och dra sig

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.