Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskröra att börja med

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lämplig förrätt vid en lite festligare måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka tonfisken grovt och blanda det med de mosade äggen och den fint hackade löken.
  2. Bind ihop röran med majonäs och chilisås. Smaka av med lite senap, salt och peppar och rör ner rikligt med dill.
  3. Röran kan sedan läggas på smörstekta kalla brödsnittar eller på salladsblad portionsvis med brödet bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.