Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksås.

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Bra och billig tonfisksås, dock lång koktid (storkok rekommenderas)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skala och pressa vitlöksklyftorna ner i oljan. Fräs sedan vitlöken gyllenbrun och häll sedan ner alla burkar krossade tomater.
  2. Låt detta koka ihop i cirka 1,5-2 timmar så att konsistensen blir ganska tjock.
  3. Häll sedan i tonfisken, som du låtit rinna av i en halvtimme, ner i såsen. Tillsätt salt och peppar och koka sedan cirka 10 minuter till.
  4. Servera med spagghetti, riven parmesan och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.