Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksås bolognese

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera din bolognese med tonfisk. Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt sönder tonfisken och fräs i olivolja tillsammans med krossade vitlöksklyftor och hackad persilja. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, lite salt och vatten. Koka ca 30 minuter. Tillsätt hackad basilika och hackad salvia. Smaka av med salt och peppar.
  2. Häll såsen över nykokt pasta. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.