Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trattkantarellsoppa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

a la Fäbon

Ingredienser

Instruktioner

Om svampen är torkad, lägg den i blöt i vatten i ca 1 timme. Låt rinna av, och spara spadet. Värm vatten och buljongtärningar. Stek svampen i smör ca 5-10 min. Lägg över i en kastrull, pudra över mjölet och rör om väl. Tillsätt buljong och den avrunna svampspad under noggran omrörning. Smaksätt med tomatpuré och ädelost. Låt koka i ca 10 min. Tillsätt crème fraiche och citron. Strö över persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.