En god gryta med mycket smak.
Instruktioner
- Bryn grytbitarna. Lägg över i en gryta.
Krydd med salt och peppar. Tillsättvattnet, buljongtärning,lagerblad, enbär och timjan.
Koka på svag värme i 60 minuter tills köttet är nästan mört.
- Skala lök och morötter.Skär morötterna i bitar.
Lägg över i grytan. Koka tills köttet är mört, ca 20 minuter.
- Red av med mjöl och grädde.
Koka upp och låt koka ca 5 minuter.
Smaka av med soja, gelé och vinäger.
Strö över hackad persilja.
- Servera med kokt potatis och sallad.
Publicerat den
27 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Ja här går det vilt till vid spisen när denna rätt tillagas, får hålla undan alla som vill äta innan det ens är klart. Vilken underbar arom vid tillagningen, ummm, du får full pott i poäng och ett stort tack för detta recept.