Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En god gryta med mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn grytbitarna. Lägg över i en gryta. Krydd med salt och peppar. Tillsättvattnet, buljongtärning,lagerblad, enbär och timjan. Koka på svag värme i 60 minuter tills köttet är nästan mört.
  2. Skala lök och morötter.Skär morötterna i bitar. Lägg över i grytan. Koka tills köttet är mört, ca 20 minuter.
  3. Red av med mjöl och grädde. Koka upp och låt koka ca 5 minuter. Smaka av med soja, gelé och vinäger. Strö över hackad persilja.
  4. Servera med kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 2 september 2009

    Ja här går det vilt till vid spisen när denna rätt tillagas, får hålla undan alla som vill äta innan det ens är klart. Vilken underbar arom vid tillagningen, ummm, du får full pott i poäng och ett stort tack för detta recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.