Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökssås

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna sås är ett måste till grillat eller kanske bara en enkel gratäng. Efter att jag hade provat denna finns det alltid en burk i kylskåpet.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulor, salt, svartpeppar och vitlök tills det blir vitt (gulaktigt) med elvisp. Häll i matoljan och vispa på full effekt men var försiktig så det ej skär sig. Blanda ner créme fraichen med sked. Låt stå i kyl innan servering. Håller sig ca 1 vecka i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.