Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zenitas glöggkaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En enkel och god julkaka, när du har lite glögg över.

Ingredienser

Instruktioner

Strösockret röres poröst med smöret. Rör ner ett ägg i taget. Blanda sedan i vetemjölet,bakpulver. Sikta ner kanelen. Blanda sedan ner glögg och riven choklad. Gräddas på nedre falsen i ca 40 minuter i 175°c. Storleken på formen bör vara 1,5 liter. Servera med lättvispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.