Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Änglamat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Detta åt mina föräldrar ofta-- gammal efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Bryt skorporna i mindre bitar. 2. Vispa upp grädden till inte alltför hårt skum. Blanda ner de rårörda bären eller sylten. 3. Varva skorpor och lingongrädde i eferrättsskål, lägg lingongrädde överst. 4. Sätt in efterrätten i kylskåp ca 15 min, så skorporna hinner bli en aning mjuka av grädden. Servera.
  2. Pröva till omväxling: Hallonmos och kaksmulor i stället för lingonsylt och skorpor. Mandarinklyftor eller tunna skivor blodapelsin i stället för lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • azlan_lena 6 april 2008

    jag sätter full pott på denna glömda minnenas RollsRoyce!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.