Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amok a´la Måd

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Min variant på kambodjansk Amok

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär och hacka alla grönsaker smått, lägg i gryta med lite olja i botten.Låt grönsakerna bli varma. Tillsätt kryddor och kokosmjölken,låt koka tills grönsakerna är nästan mjuka (tuggmotstånd). Skär kasslern i små fina kuber och lägg i grytan, låt allt bli varmt. Plocka gärna upp citronbladen, citrongräset och chilin.
  2. Strö över kryddgrönt. Kan serveras med ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.