Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad rotselleri med rosmarinsmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är gott som tillbehör eller som en förrätt tillsammans med några skivor rostat surdegsbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta rotsellerin bäst du kan och pensla den sedan med oljan. Lägg den på en plåt och baka i ugnen i 1-1½ timme. Testa med en kniv, den ska vara riktigt mjuk. Ta ut sellerin, skär av toppen och gröp sedan ur innanmätet med en sked.
  3. Rör ihop smör, citronsaft, rosmarin och salt.
  4. Servera rotsellerin tillsammans med rosmarinsmöret och flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.