Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med soltorkad tomat och skinka

(3 kommentarer)  
Skriv ut

supergott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka rödlök, vitlök och strimla soltorkad tomat.Skala gurkan och skär gurkan och skinkan i tärningar.
  2. Rör ihop crème fraiche och philadelphiaost, blanda i lök, vitlök, tomaterna och gurkan. Smaka av med salt och peppar.
  3. Baka potatisen i ugn eller i micro. Skär ett kryss i potatisen, klicka i lite smör och toppa med fyllningen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Emil_Nilsson 17 maj 2012

    Helt klockren fyllning, köpte rökt skinka över disk. Kålmila rökt

  • lisam 6 februari 2014

    Väldigt gott!

  • Tinjep 13 februari 2014

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.