Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonköttbullar med spenatpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till vardags och passar både barn och vuxna.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg köttfärsen i en bunke. Riv ner champinjoner på den grova sidan av rivjärnet. Finhacka löken och blanda i. Knäck ner ett ägg. Salta och peppra. Häll i mineralvattnet. Jobba ihop färsen smidig (men inte för mycket så att den blir seg). Forma färsen till köttbullar. Genomstek köttbullarna gyllenbruna i smör och olja på medelgod värme. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Strimla rödlöken grovt. Ha smör och olja i en kastrull. Fräs rödlöken snabbt. Ha i crème fraiche, senap och spenat. Blanda runt och låt det sjuda någon minut. Blanda försiktigt ner köttbullar och pasta och låt allt bli genomvarmt. Avsluta med lite extra svartpeppar..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.