Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilikyckling med nudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här kycklingwoken med grönsaker, cashewnötter och mjuka nudlar har en läcker doft av chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg nudlarna i en stor skål och häll över kokande vatten. Låt nudlarna dra cirka 10 minuter tills de är mjuka. Låt rinna av ordentligt.
  2. Hetta upp en wokpanna eller stor stekpanna. Häll i oljan och snurra woken så att oljan täcker kanten. Tillsätt lök och chili och fräs 1-2 minuter tills löken är gyllene. Lägg i kycklingen och woka cirka 5 minuter tills väl brynt och genomstekt.
  3. Tillsätt paprikan och woka ca 1 minut tills den mjuknat lite, den ska fortfarande ha tuggmotstånd. Tillsätt böngroddar, cashewnötter, soja och socker och woka ca 1 minut tills allt är väl blandat och genomvarmt.
  4. Rör om och dela nudlarna. Lägg upp nudlarna i fyra skålar. Portionera upp wokrätten på och servera varmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.