Den här kycklingwoken med grönsaker, cashewnötter och mjuka nudlar har en läcker doft av chili.
Instruktioner
- Lägg nudlarna i en stor skål och häll över kokande vatten. Låt nudlarna dra cirka 10 minuter tills de är mjuka. Låt rinna av ordentligt.
- Hetta upp en wokpanna eller stor stekpanna. Häll i oljan och snurra woken så att oljan täcker kanten. Tillsätt lök och chili och fräs 1-2 minuter tills löken är gyllene. Lägg i kycklingen och woka cirka 5 minuter tills väl brynt och genomstekt.
- Tillsätt paprikan och woka ca 1 minut tills den mjuknat lite, den ska fortfarande ha tuggmotstånd. Tillsätt böngroddar, cashewnötter, soja och socker och woka ca 1 minut tills allt är väl blandat och genomvarmt.
- Rör om och dela nudlarna. Lägg upp nudlarna i fyra skålar. Portionera upp wokrätten på och servera varmt.
Publicerat den
12 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar