Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilistek

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Underbart god söndagsmiddag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mixa ingredienserna till chilipastan (vitlök, jalapéno, citron, senap, salt och peppar) i en matberedare till en finhackad massa.
  3. Lägg köttet i en ugnssäker form och stick in en köttermometer mitt i steken. Gnid in steken med kryddpastan.
  4. Stek köttet i ugnen tills termometern visar 70 grader. Låt köttet vila en stund.
  5. Skiva upp steken i tunna skivor och servera med potatisgratäng och tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.