Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladshots med rawfood-crunch

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En liten shot av riktigt god kakao är oftast precis lagom efter maten. Har du tillgång till Oatleys havregrädde eller sojagrädde kan du pröva det i stället för vispgrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp grädden i en kastrull. Drag den av värmen och bryt ned chokladen. Rör tills den smält. Häll upp i glas och ställ kallt en stund före servering. Har de stått sedan dagen innan, kan de behöva stå framme en stund före servering för att inte bli för hårda.
  2. Toppa med smulad rawfood müslibar, lite granola, rostade nötter eller vanlig müsli

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.