Desserter recept

Laddar...
Din sökning gav 5771 träffar


Hemlig kladdkaka
Hemlig kladdkaka

En kladdkaka att äta med gott samvete. Helt utan ägg, vanligt socker och vetemjöl. Den hemliga ingrediensen är nämligen svarta bönor. Tro det eller ej, men smarrig blev den!


Pepprig fruktsallad
Pepprig fruktsallad

Annorlunda med både hetta och pepprighet. Svartpeppar, chili och ingefära ger en spännande smak till den här fruktsalladen. Ju längre tid den får marinera, desto mer smakar den.


Kanelglasspaj
Kanelglasspaj

Perfekt bjuddessert som står färdig i frysen. Blodapelsin och kanel i fyllningen är en väldigt god smakkombination.

Sockerkaka på brynt smör, varma blåbär och punschgrädde
Sockerkaka på brynt smör, varma b..

Denna sockerkaka är gjord på ett litet annorlunda sätt, den har en varm, nötig ton av brynt smör. Extra gott blir den tillsammans med varma blåbär och punschgrädde.


Citronplättar med vallmofrön
Citronplättar med vallmofrön

I Ungern blandas ofta vallmofrön i pannkakorna. Det ger dem en annorlunda men otroligt god smak. Vaniljkvarg och citrussallad är goda tillbehör.


Hasselnötsvåfflor med kolasås
Hasselnötsvåfflor med kolasås

Sätt ny touch på dina våfflor med lite knaprighet och hemmagjord kolasås! Med kalla råvaror och kolsyrat vatten blir dessa våfflor extra frasiga.


Glutenfria pannkakor
Glutenfria pannkakor

Tunna pannkakor på nytt sätt. Här serveras de med passionsfrukt och yoghurt. Smeten fungerar även till middag också med något salt till.


Moma´s chocolate deluxe
Moma´s chocolate deluxe

En chokladälskares dröm! Mjuk chokladkaka penslad med karibisk rom, choklad- och romtryffel - toppad med chokladglasyr och färsk frukt eller färska bär.


Chokladsufflé med apelsinsmak
Chokladsufflé med apelsinsmak

Överraska gästerna med läckra chokladsuffléer till dessert. Det är inte alls så svårt som det verkar. Öppna inte ugnsluckan under tiden som suffléerna gräddas! Låt gästerna vänta på suffléerna, in..

Drömtårta de luxe
Drömtårta de luxe

Otroligt vacker och hög tårta. Saftiga chokladbottnar, fyllningen består av en läcker apelsinfrosting sen toppas hela tårtan med en len vaniljfrosting. Denna tårta är något utöver det vanliga!