Desserter recept

Din sökning gav 5300 träffar
Bär- och kesellawrap
Bär- och kesellawrap

Kan man verkligen göra en dessertwrap? Om man kan! Det blir en underbar efterrätt eller godsak till kaffet. Har du inte färska hallon går det bra med sylt.Franska honungskakor
Franska honungskakor

Klassiska, franska kakor som är delikat spröda och med en härlig honungssmak. I Frankrike finns de goda bakverken att köpa på de flesta konditorier. Degen till honungskakorna ska vara lite lös, mjö..


Muskotsnittar
Muskotsnittar

Knapriga, sega och snabbgjorda snittkakor med smak av riven muskot och kanel.


Jitterbuggare med polkamaräng
Jitterbuggare med polkamaräng

Smaksätt marängen i den klassiska Jitterbuggaren så får du en ny spännande kaka. Här smaksätts den med polkagris. Pröva gärna med kokos och citron eller andra favoritsmaker.


Päron- och mandelkaka
Päron- och mandelkaka

En gammaldags, saftig päronkaka som också passar fint att servera ljummen som dessert med en klick grädde eller vaniljsås. Smaksätt gärna grädden till kakan med rom eller likör.


Vinbärstårta
Vinbärstårta

Finns det något bättre än sommartårtor med trädgårdens bär? Här står syrliga vinbär mot söta nötbottnar och frisk lemoncurdkräm. Syrligt, sött och friskt - i samma tugga!


Marinerade sommarbär med fläderblomsmousse och pistaschsmulor
Marinerade sommarbär med fläderbl..

Sött, friskt och knaprigt! En riktigt somrig dessert som blir otroligt vacker när den varvas i glas. Den italienska färskosten får en härligt luftig konsistens när den blandas med lättvispad grädde..