Desserter recept

Laddar...
Din sökning gav 6076 träffar
Merveilleux
Merveilleux

Baktrender kommer och går. 2015 kom denna franska bakelse Merveilleux, som betyder underbar, på första plats. Små maränger, fyllda med Nutella frostade med grädde och rullade i chokladspån.

Knäckig rabarber- och äppelpaj
Knäckig rabarber- och äppelpaj

Är du sugen på paj? Då är det denna supergoda och knäckiga paj du ska göra. Rabarber samsas med äpplen och nötter som sedan toppas med en läcker kolasås. Jag lovar, du blir inte besviken!


Päron- och blåbärskaka
Päron- och blåbärskaka

En kakpaj med både frukt och bär. Eftersom kakan inte innehåller vanligt mjöl blir inte konsistensen som den sockerkaka som vi är vana vid. Den här blir lite kladdigare och saftigare, och har en härli..Knäckiga rutor
Knäckiga rutor

Att baka i långpanna är alltid praktiskt. De här småkakorna med havre, solroskärnor och mörk choklad är härligt knapriga och påminner lite om knäck. Glutenfritt.

Rabarberkaka med hallonmaräng
Rabarberkaka med hallonmaräng

Nu är det tid för rabarber. Vad passar inte bättre att baka än denna ljuvliga rabarberkaka med frasig botten, läcker fyllning och söt, rosa hallonmaräng på toppen?


Rabarbermadeleinekakor med vaniljsås
Rabarbermadeleinekakor med vanilj..

Saftiga och vackra kakor tillsammans med vaniljsås blir en underbart god dessert att bjuda på. Kakorna bakas i en form för madeleinekakor. Formen finns att köpa i välsorterade köksbutiker.

Rabarbermarängtårta med limegrädde
Rabarbermarängtårta med limegrädd..

Sprött, sött och syrligt till det stora sommarkalaset. Gör marängbottnarna och den inkokta rabarbern i förväg så sparar du tid. Förvara marängen torrt och rabarbern svalt. Lagen som blir över från ..