Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fänlålslax med bearnaise

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bearnaisesås är otippat gott till lax!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Lägg laxen i en smord ugnssäker form. Krydda med salt.
  3. Dela fänkålen på längden och strimla den tunt. Blanda fänkål och bearnaisesås. Fördela såsen över laxen.
  4. Stek laxen i mitten av ugnen 12–15 min.
  5. Servera med ris, gröna ärter och lime.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kristinahedberg 30 oktober 2009

    faktiskt riktigt gott tyckte det lätt lite skumt med bernaisesås till lax men det var smarrigt! Fänkål måste man lära sig att använda. ha det gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.