Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Favoritförrätt a la leijon

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Perfekt förrätt och är supergott!

Ingredienser

Instruktioner

1. Tryck ut 4 st rundlar med ett glas. 2.Vispa creme fraiche så den tjocknar. tillsätt majonäs kaviar,dill,rödlök och purjulök. 3. Rör om "smöra" på smeten mellan de runda bröden. läggsamman och smeta även på utsidan. Det ska bli ett torn. 4. Låt stå kallt ca 15 min. 5. Undertiden krossar du ostbågarna. Detta gör man lättast genom att hälla bågarna i en plastpåse och kavla på utsidan så ostbågarna finkrossas. 6.Rulla "tornen" i de krossade ost bågarna. 7.granera med ca 5 st räkor, stenbitsrom,citronskiva och dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.