Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskdumplings i buljong med nudlar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Detta måste vara den ultimata snabbmaten då det går snabbt att laga samt alla dessa smaker som samsas och gör att man tar mer och mer och mer. Av vår allas L.L!

Ingredienser

Instruktioner

Smaksätt färsen med pressad vitlök, sweet chilisås, fisksås, salladslök, flingsalt och svartpeppar. Koka buljong, soya, fisksås, ingefära och lime. Rulla små köttbullar av färsen och lägg i den heta buljongen. Stäng av plattan och koka upp igen. De är klara när de flyter upp.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Mammamu9 2 september 2015

    Tack! Detta var jättegott och sprids nu på jobbet :) Jag tar dock strimlade sockerärtor istället för böngroddar då jag tycker det är godare.

  • Okänd 3 september 2015

    Vad roligt att du gillade det! :) Hon kan hon, LL... Ha det!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.