Färsk fruktsallad är den perfekta avslutningen på en mäktig måltid. Ingen kommer att kunna motstå denna lätta och fräscha dessert.
Instruktioner
- Blanda apelsin- och citronsaften i en stor skål.
- Skala bananerna och skär dem i tunna skivor. Skölj äpplet men skala det inte. Skär äpplet i klyftor och ta bort kärnhuset. Skär varje klyfta på tvären i tunna skivor. Lägg båda frukterna i citrussaften och blanda väl så att frukten täcks av saften.
- Dela melonen på mitten. Ta bort kärnor och skal. Skär melonen i klyftor och skiva sedan klyftorna tunt.
- Skär av ändarna på apelsinerna och ställ dem på skärbrädan. Skär av skalet och den vita hinnan. Skär ut klyftorna.
- Skala och skiva kiwin. Skala ananasen och skär den i små bitar. Ansa och skiva jordgubbarna.
- Blanda ner all frukt i skålen med äpplen och bananer. Blanda youghurt och mynta i en skål och servera såsen till fruktsalladen.
Publicerat den
26 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar