Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med myntasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färsk fruktsallad är den perfekta avslutningen på en mäktig måltid. Ingen kommer att kunna motstå denna lätta och fräscha dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda apelsin- och citronsaften i en stor skål.
  2. Skala bananerna och skär dem i tunna skivor. Skölj äpplet men skala det inte. Skär äpplet i klyftor och ta bort kärnhuset. Skär varje klyfta på tvären i tunna skivor. Lägg båda frukterna i citrussaften och blanda väl så att frukten täcks av saften.
  3. Dela melonen på mitten. Ta bort kärnor och skal. Skär melonen i klyftor och skiva sedan klyftorna tunt.
  4. Skär av ändarna på apelsinerna och ställ dem på skärbrädan. Skär av skalet och den vita hinnan. Skär ut klyftorna.
  5. Skala och skiva kiwin. Skala ananasen och skär den i små bitar. Ansa och skiva jordgubbarna.
  6. Blanda ner all frukt i skålen med äpplen och bananer. Blanda youghurt och mynta i en skål och servera såsen till fruktsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.