Halloween mat recept

Din sökning gav 1058 träffar

Kladdiga chokladmuffins

Kladdkake-muffins. Hur gott är inte det? Underbara är dem, älskade av barnen! Busenkla att göra, låt gärna barnen vara med :)


Plankstek à la Nojjan

Plankstek på klassiskt vis. Man kan göra denna rätt på pulvermos, men jag rekommenderar att du gör ditt eget hemmagjorda potatismos, som för den delen är väldigt enkelt det med och mycket godare. Däre..Gratinerad potatis

Lika gott att laga av färsk som gammal potatis. En läcker vegorätt men också ett lite kul tillbehör till grillat kött och kyckling.
Skaldjursgryta

En enkel skaldjursgryta med smak av curry, som fungerar till både ris, pasta, bulgur och couscous.


Chokladtårta till Magdalena

Chokladtårta till Magdalena. ”Den på Gud förtröstande”, betyder namnet som har hebreiskt ursprung.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Mississippi Mud Pie

Detta är en fantastiskt god kaka och är otroligt enkel att göra! Kakan är en amerikansk klassiker och namnet "Mississippi mud pie" kommer från den täta kaka som liknar stranden av Mississippifloden..

Drottningens cheesecake

Nu är sommaren här med förhoppnings många soliga dagar som ger härliga solmogna bär. Passa på att prova denna cheesecaken med blåbär och hallon i sommar.


Wienerbrödsfrestelser

Wienerbröd på ett enkelt sätt kan man säga.Bullarna blev genast mina favoriter, och de gör verkligen skäl för namnet.
Falafel - kikärtsbullar från Mell..

Jätte gott att äta, och det finns färdglagat i frys...bara värma i micro eller steka dom i pannan någon minut så blir dom ännu godare. Funkar fint til picknick. Falafel kallas de goda kikärtsbullar..