Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God enkel vardagsmat, min man älskar det :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningen. Stek purjolöken lätt i smöret, den ska bli glansig, inte brynt. Blanda grädde, chilisås, curry, salt och peppar i en bunke.
  2. Lägg det kokta riset i en ungssäker form. Tärna kasslern och strö kasslern, purjolöken och gräddblandningen över riset. Strö över ananas och ost.
  3. Gratinera i mitten av ugnen i 15-20 min i 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.