Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Supergod köttfärslimpa tycker mina barn. Den blir väldigt saftig. Jag brukar göra sås på trattkantarell till om jag vill göra det extra festligt.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop alla ingredienser till en lös smet (eventuellt behövs lite mer vatten). Lägg ihop till en limpa och ställ i ugnen i 200 grader i 1 timme. Tillsätt lite vatten mot slutet av gräddningstiden för att få lite sky till eventuell sås. Gör brunsås eller svampsås på skyn. Servera med potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.