Långkok recept

Laddar...
Din sökning gav 66 träffar

Ananascarbonara

En frisk och matig släkting till Spagetti Carbonara. Går snabbt och lätt att göra, men upplevs som ett mustigt långkok. Godast med spagetti till men annan pasta går också bra.


Bolognese på högrev

Denna fylliga bolognese är ett långkok med ljuvlig smak och sälta från rimmat sidfläsk och salami. Bolognese på högrev tar en god stund på spisen men är väl värd mödan.


Colombiansk fläskfilégryta

Jag har mina rötter i Colombia och nu kan jag som colombian-svensk bara jubla över att jag äntligen har hittat ett recept på colombiansk mat! Denna gryta gör sig bäst som ett långkok, jag lät min s..Indiskinspirerad hönssoppa med cu..

Här är ett recept på en fantastisk hönssoppa som värmer i höstmörkret. Soppan, som är både god och mustig, var en stående favorit på köksbordet när jag växte upp. Om du gillar långkok, är det här ett ..


Afrikansk inspirerad viltgryta ko..

Jag får så mycket beröm för den här grytan och folk har en tendens att vilja bjuda hem sig när den ska lagas, så jag tänkte att jag delar med mig till er av mitt lilla recept också! Hoppas det ska sma..


Mustig kycklinggryta

En rejäl och mustig kycklinggryta. Lättlagad med allt i ett. Upplevs som ett riktigt långkok, men tillagas på drygt 1 timme. Värmer gott en kulen dag.

Tagliatelle al Ragù Classico - Ta..

– Det här är en klassisk italiensk köttfärssås, gjord utifrån ett grundrecept från Bologna i regionen Emilia-Romagna. Just det här tillvägagångssättet har funnits i min familj i flera generationer och..
Snabbkalops

Långkok i all ära, men den här snabbvarianten av kalops som lagas av lövbiff är ett utmärkt vardagsalternativ.


Lapskojs Gammaldags Engelsk

Detta recept har funnits i vår släkt sedan 1890:talet, och är inte vad man brukar kalla lapskojs. Då min mors morfar, som var sjöman och seglade mest med engelsmän, tog hem det från England (Liverpo..


Långkok med mandelpotatis
Långkok med mandelpotatis

Rotsaker och högrev får långsamt puttra i ett långkok, och dagen efter serveras det med mandelpotatis, skogssvamp och rödvinssås. Tips Långkoket tillreds dagen innan servering och får stå kallt t..Chili con carne långkok
Chili con carne långkok

Det här är ett utav mina favoritlångkok. Det härliga med chili con carne är att man kan ösa i lite vad som helst, och det blir oftast bra ändå. Jag föredrar min utan bönor, men vill man gärna ha bönor..