Lamm och curry är bland det godaste som finns...tycker jag och det här är inget undantag.
Instruktioner
- Köttbullarna:
Hacka lök, vitlök och färsk koriander. Vispa upp ägget, och blanda med ströbrödet.
- Blanda ner alla andra ingredienser - kryddor efter tycke och smak. Rulla till små fina köttbullar och lägg åt sidan.
- Sås:
Kör lök och vitlök en i matberedare tills det är mosigt. Fräs i lite matolja i 10 minuter på svag värme. Tillsätt currypastan och höj värmen.
- Fräs ett par minuter, och häll sedan på kokosmjölk. Späd med lite vatten, och koka ca 10 minuter.
- Lägg försiktigt ner köttbullarna, och rör inte om förrän de har fått lite färg. Späd ev. med mer vatten om det behövs för att täcka dem, och koka i ca 10 minuter.
- Servera med ris.
Publicerat den
6 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar