Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangokyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt gott. Man kan själv styra om den ska vara stark eller ej beroende på hur mycket mangochutney man använder. Riktigt gott blir det med ris och krispig sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kycklingen lätt i olja, krydda med salt och peppar. Skiva sedan kycklingen och lägg i ungsform. Skala och skiva mango i tunna skivor och lägg över kycklingen. Rör ihop mangochutney, mjölk, cantadou och matlagningsgrädde med en mixerstav och häll sedan över mangon och kycklingen. Grädda ca. 15 min. (kan behövas längre beroende på hur länge man bryner kycklingen) i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emmah83 29 mars 2009

    gubbens favorit här hemma

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.