Smält mat fettet i en gryta ( stekpanna), smula buljongtärningarna.
Hacka löken och paprikan( grov hacka) och lägg i dem i stekpannan på svag värme tills dom är mjuka.Tillsätt grädde, mjölk, vatten.
Droppa i sojan,rör ner mangon. Låt såsen koka i 10 minuter.
Bena kycklingen i små bitar , låt de koka i ca 5 min, om de behövs ta brun maizena.
Servera med ris och en sallad och vitlöksbröd.
Den här rätten är jättegod.Fast jag har den under ett annat namn 'Yvonnes mangokyckling', första gången jag såg den var i en tidning, tror det var Hemmets veckotidning som utlyst en tävling om godaste kycklingrätten.Jag har lagat den massor av ggr.
Den här rätten är jättegod.Fast jag har den under ett annat namn 'Yvonnes mangokyckling', första gången jag såg den var i en tidning, tror det var Hemmets veckotidning som utlyst en tävling om godaste kycklingrätten.Jag har lagat den massor av ggr.