Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

Smält mat fettet i en gryta ( stekpanna), smula buljongtärningarna. Hacka löken och paprikan( grov hacka) och lägg i dem i stekpannan på svag värme tills dom är mjuka.Tillsätt grädde, mjölk, vatten. Droppa i sojan,rör ner mangon. Låt såsen koka i 10 minuter. Bena kycklingen i små bitar , låt de koka i ca 5 min, om de behövs ta brun maizena. Servera med ris och en sallad och vitlöksbröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mammzan 6 september 2010

    Den här rätten är jättegod.Fast jag har den under ett annat namn 'Yvonnes mangokyckling', första gången jag såg den var i en tidning, tror det var Hemmets veckotidning som utlyst en tävling om godaste kycklingrätten.Jag har lagat den massor av ggr.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.