Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon- och avokadosallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sött och salt i ljuv förening. God att äta som ensamrätt eller att servera till grillat eller stekt kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort skalet från vattenmelonen, skär i mindre bitar och rensa bort kärnorna. Halvera avokadorna. Ta bort kärnan, gröp ur fruktköttet och skär i tärningar.
  2. Vispa ihop saften från citronen, olivoljan, honungen och vitlöksklyftan och smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg ut de blandade salladsbladen, avokado- och melonbitarna på ett fat.
  4. Smula över fetaost, ringla över dressingen. Toppa ev med rostade solros- eller pumpafrön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.