Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbiff med svampgratinering

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Otroligt goda och verkligen mättande!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölk och ströbröd i ett glas, låt svälla i 5 minuter. Rör sedan samman färsen, ägget, morötterna och kryddorna. Tillsätt ströbrödsblandningen när den tjocknat.
  2. Forma till 10 biffar och genomstek dem tills de inte är rosa i mitten.. Lägg över biffarna i en ugnsfast form.
  3. Rensa svampen och fräs den i smör tillsammans med hackad paprika och halva schalottenlökar. Blanda sen i pressad vitlök, äggulan och kryddorna.
  4. Klicka svampröran på biffarna och gratinera ca 15 minuter i ugnen på 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.