Mozzarellaost gi recept

Laddar...
Din sökning gav 60 träffar
Pizza prosciutto e formaggi

En lite tjockare pizza med den klassiska smaken av tomat, ost och skinka. Perfekt fredagsmysmat. Det som blir över fryses med fördel in till små mellanmålsbitar till barnen när de kommer från skolan.

Italiensk köttfärslimpa

Svensk köttfärslimpa är gott. Men den här är jättegod om man vill ha lite annan smak. Köttfärslimpan fylls med parmaskinka och mozzarellaost.
Insalata di Tortellini con prosci..

Det här är en lätt pastarätt som passar utmärkt på sommarbuffén eller till picknicken. Den går att äta som den är men går lika bra att kombinera med grillat. För att göra den lite matigare har jag val..

Fylld stor pita

Detta är ett italiensk recept, den heter "Pitta farcitta" på italienska, mycket god och lättlagad. Man kan fylla med olika smaker, men detta recept är det som är orginalet.
Fiskgratäng med sting

Jättegod och enkel gratäng på 7 ingredienser. Tar man bort sambal oelek så är den exakt som min kompis i Röån gör den men jag gillar den även lite hot som här.


Tomatsoppa

Tomatsoppan "A Little Soul" är värd lika mycket besvär som låten den tagit sitt namn från. Matig och rund.


Flinta på päronris - i lergryta

En härligt frisk gryta med underbart möra skinkbitar. Låt det renskurna benet vara med i grytan under tillagningen. Benet ger en fyllighet åt rätten men tas bort vid servering.Amoz sesamkyckling

En god och snabbgjord rätt för två personer, men som givetvis kan göras till fler. Mannen tyckte det var så gott att vi kunde bjuda våra gäster på rätten!!!