Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsig kycklingratäng!

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kyckling fileérna i en ugnsfast form, krydda med lite salt och peppar. Värm ugnen till 200 grader och låt kycklingen grillas i ca 15 minuter. Ta ut formen och låt den vila medans du blandar övriga ingredienser.
  2. Rör ihop cremé fraiche, gratängost, skurna skinkan i bitar, hackad persilja, dijonsenap och pressade vitlöken till en smarrig röra. Salta och peppra efter smak, men tänk på att skinkan i sig är ganska salt!
  3. Häll över blandningen och in i ugn på 200 grader i cirka 20-30 minuter.
  4. Servera med ris eller pasta och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.