Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivias somrigaste färskpotatissallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god och färgsprakande potatissallad som får vem som helst på fall...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen nästan mjuk i lättsaltat vatten. Häll av.
  2. Koka även brytbönorna i lättsaltat vatten ca 3-4 minuter. De ska fortfarande vara krispiga.
  3. Skiva löken tunt. Halvera jordgubbarna.
  4. Blanda samman ruccola, basilikablad, lök, brytbönor, jordgubbar och pinjenötter i en skål.
  5. Skaka ihop dressingen och häll den över salladen. Salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.