Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olle Jönssons stuvade grönkål

(1 kommentar)  
Skriv ut

Olle Jönsson (sångaren i Lasse Stefanz) serverar varje år stuvad grönkål till julbordet... Har hört ryktesvägen att detta recept skall vara toppengott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Plocka grönkålen och koka med vatten och buljongtärningar i ca 30 min. Häll av vattnet och stek grönkålen ordentligt i smör. Riv över muskot, peppar och salt och slå över grädden.
  2. Låt puttra några minuter och servera sedan på julbordet eller som lunch med förslagsvis köttbullar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pellis-69 14 december 2010

    Supergod! Smälter i munnen och muskoten är pricken över i. Jag använde fryst färdighackad grönkål. Skall frysas in o användas till jul ovanpå omeletten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.