Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med heta räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god och annorlunda omelett. Grädda omeletten i långpanna medan räkröran förbereds

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman ägg,grädde och salt. Ansa och finhacka paprikan. Blanda ner i smeten. Smöra ett bakplåtspapper lite,lägg det i en ugnssäker form,ca 22 x 30 cm, och häll i smeten.Grädda mitt i ugnen tills omeletten stannat och ytan fått fin färg,ca 20 min. Skär omeletten i rutor.
  2. Räkröra: Skala räkor, ansa och hacka salladslöken. Skrapa ur hinnor och frön från chilin och finhacka den,skala och finhacka vitlöken. Blanda allt utom räkorna. Hetta upp oljan och låt hackade bli varmt utan att få färg.Smaka av med salt och peppar och vänd ner perslija och räkor. Fördela röran på omelettrutorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.